Aventura la Maximum!

AventuraParcComanaEsti pregatit pentru o aventura care iti va creste adrenalina la MAXIMUM? Parcul de Aventura Comana este locul unde ti se va intampla asta negresit 🙂

De curand am gasit un articol despre Parcul de Aventura Comana pe blogul Silviei Frunza.
Iata cum arata Parcul de Aventura Comana prin ochii altora:

“Imediat ce treci de portile care iti permit accesul in Parcul de Aventura Comana, esti intampinat de o priveliste superba si de multa verdeata. Iar daca ridici capul spre cer, s-ar putea sa te trezesti cu cineva care trece cu o tiroliana deasupra ta. Iar daca te indrepti spre Pasarela Dorintelor, vei vedea o multitudine de lacate, unele chiar personalizate, care au fost puse de indragostitii care si-ai declarat dragoste vesnica. In parc sunt si spatii special amenajate pentru picnic, te poti plimba cu calutul, poti trage cu arcul sau poti face alte activitati distractive si educative.

Aventura Parc Comana are trasee pentru copii si adulti si o tiroliana peste lac. Eu am facut cele patru trasee pentru adulti, dintre care unul era doar din tiroliene.

Traseul TeamXpert mi-a dat putina bataie de cap. A fost cel mai dificil si solicitant dintre toate, insa nu m-am dat batuta. Mi-am adunat puterile si am trecut peste inelele care pareau imposibil de traversat, butoaiele care se miscau haotic si celalalte obstacole.  Toata distractia a durat 4 h. In acest timp am reusit sa fac toate traseele si sa traversez lacul cu tiroliana de 3 ori. Un abonament pentru adulti costa 50 Ron, dar isi merita toti banii :)

Inainte de a merge la Parcul de Aventura Comana iti recomand urmatoarele:

1. Sa fii intr-o stare fizica buna;

2. Sa-ti rezervi locul din timp pentru a evita cozile (cel putin in weekend) sau sa vii cat mai devreme;

3.  Sa porti echipament sportiv;

4. Sa ai incredere in tine.

Dupa aceasta experienta vei pleca acasa plin de entuziasm si foarte fericit ca ai reusit sa faci toate traseele sau macar ca ai incercat :P. Iti recomand sa mergi la Parcul de Aventura Comana, locul in care iti depasesti limitele si te bucuri de o experienta ALTFEL!

Start traseu!”

Sursa

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on June 20, 2015, in Comana, Parc, TeamXpert and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Aventura la Maximum!.

Comments are closed.

%d bloggers like this: